Sretna i uspješna nova 2015. godina!

Cijenjenim članovima radiokluba i njihovim obiteljima,
poštovanim prijateljima, sponzorima, suradnicima,
dragim posjetiteljima ovoga portala te ljudima dobre volje sa radiovalova,

želimo od srca sretnu i uspješnu novu 2015. godinu!

Youngsters on the air

U organizaciji IARU Region 1 Youth WG tijekom prosinca na opsezima su se mogli čuti mladi operatori iz različitih zemalja. YOTAZa tu prigodu koriste specijalne pozivne oznake. Danas smo održali vezu sa ekipom 9A14YOTA.

2nd place in WAG contest

This year 9A5Y was fist time in categoy SO CW HP, and made more than 1000 QSOs with German station from all districts. It was enought for 2nd place in World and new Croatian record.

WAG2014

K9W QSL

Ovih dana stigle su nam zanimljive QSL kartice za održane veze na 8 opsega svima trima vrstama rada, kada su na Wake Atollu u Tihom oceanu bili članovi K9W ekspedicije.

K9W

ARRL 10 Meter Contest

Last year 582080 points, 1833 QSOs and 160 mults was enough for top 10 outside NA.
Info based on live score table doesn’t give real feeling how much +2000 QSO are good.

ARRL10mSSB2014

But we sure it is again FB job!

1000 pogleda

U vremenima koja su obilježena agresivnim masmedijskim nasrtajima na čovjeka naš web je jedna od ponuda koja želi objektivno, istinito, pomalo samozatajno i jednostavno ponuditi dio aktualnih zbivanja uz nekoliko povijesnih crtica o našemu radu. Kako do sada nismo dobili upozorenja da nekoga vrijeđamo, omalovažavamo i sl. možemo sa 1000 pogleda u nešto više od 100 dana postojanja biti zadovoljni.

1000

Ovo je tek dio slobodnog vremena pojedinaca posvećenog hobiju koji omogućuje povezivanje ljudi u zajedničkim akcijama, ali i virtualno povezivanje s ljudima sa doslovno svakog stupnja geografske širine i dužine.