Preminuo je Josip Nokta

Jučer je preminuo dugogodišnji član našega kluba gospodin Josip Nokta, 9A7BOL. Josip je bio aktivan na UKV-u, vrstan elektrotehničar te uvijek spreman na suradnju i pomoć. U pojedinim je razdobljima obnašao dužnosti u upravnim tijelima Kluba. Sprovod će biti na gradskom groblju u Daruvaru u petak 17. 05. 2019. u 15:00 sati.


U ime članova kluba ožalošćenoj obitelji iskazujemo iskrenu sućut.

Predana dokumentacija

Proteklih dana intenzivnije se radilo na prikupljanju dokumentacije i ispunjavanju obrazaca koji su predani za Natječaj za organizaciju radioamaterskih tečajeva za djecu i mlade pri HRS-u i Iskazu interesa za posudbu opreme pri HZTK-e.
Opravdano očekujemo podršku za naš intenzivan rad s mladima od onih koji su ju ponudili.

Održana Skupština kluba za 2019. god.

Uvečer, nakon uspješno provedenog ispita 26. 04. 2019. održana je najavljenja Redovita skupština Kluba.
Izvješća su prihvaćena, kao i planovi. Kontinuirani rad koji se u pojedinim segmentima opet intenzivirao je pohvaljen i podržan. Sve bliži zlatni jubilej postojanja bit će na ponos 78 trenutnih članova, kao i brojnima koji su to u povijesti bili.

Odrađen Reunion

Iako DXCC entitet FR (Reunion) imamo potvrđen na svim opsezima, zanimljivo je bilo odraditi ekspediciju TO19A jer je čine hrvatski radioamateri.

Ujedno to je jedan od teritorija Europske unije izvan Europe udaljen od nas 8000km.

Održan ispit za P razred

U petak, 26. 04. 2019. u našem klubu nakon četveromjesečnog tečaja održano je polaganje radiomaterskog ispita P razreda.

Novi članovi sa položenim ispitom
Kad komisija ima pune ruke posla…