Posljednjih 5 godina

Prethodne verzije weba mogu se pronaći u ponekim arhivima…

No, otkako koristimo jednostavnu platformu wordpressa tijekom posljednjih 5 godina, neprestana događanja, aktivnosti i druge informacije tjerale su nas da objavimo 471 objavu, uz nekoliko uglavnom statičnih podstranica o našemu klubu. Objektivno, to jest amaterski posao u načinu izvještavanja i zanemarivoj posjećenosti od u prosjeku tek nešto više od 10000 pogleda godišnje. Ali, bolje i tako nego…

Napad(i) trojancem

U proteklih tjedan dana pojedine web datoteke bile su zaražene trojancem. Ukoliko ponovno otkrijete prijetnju, molimo vas, dojavite uz prilog slike zaslona administratoru.

10000 pogleda

U vremenima kada čak brojevi od nekoliko miliona više nisu senzacionalni, naša skromnost i zahvalnost da je danas na našem novouređenom webu koji je u funkciji godinu dana bio 10000. posjetitelj nam može i dalje dati poticaj da večinu naši akivnosti ovdje objavljujemo.

10000

1000 pogleda

U vremenima koja su obilježena agresivnim masmedijskim nasrtajima na čovjeka naš web je jedna od ponuda koja želi objektivno, istinito, pomalo samozatajno i jednostavno ponuditi dio aktualnih zbivanja uz nekoliko povijesnih crtica o našemu radu. Kako do sada nismo dobili upozorenja da nekoga vrijeđamo, omalovažavamo i sl. možemo sa 1000 pogleda u nešto više od 100 dana postojanja biti zadovoljni.

1000

Ovo je tek dio slobodnog vremena pojedinaca posvećenog hobiju koji omogućuje povezivanje ljudi u zajedničkim akcijama, ali i virtualno povezivanje s ljudima sa doslovno svakog stupnja geografske širine i dužine.

Nove web stranice

Poštovani!

Čast nam je i zadovoljstvo ovim putem prikazati vam dio naše povijesti kao i isjećak iz aktualnih zbivanja Radiokluba “Jan Hus” Daruvar 9A1CCY/9A5Y.

Iskreno se nadamo kako će stranice rado posjećivati članovi radiokluba, kao i brojni nam znanci sa radiovalova iz cijeloga svijeta. Također očekujemo one kojima radioamaterizam trenutno nije hobi, ali su zainteresirani za naše aktivnosti, napore i uspjehe kao i slučajne prolaznike koji surfaju bespućima interneta.

Svima još jedanput želimo srdačnu dobrodošlicu!