RADIO KLUB "DUBRAVA" ZAGREB

  TAJNIK: 9a5vs@praxis.hr
    - 9A1AYZ -

DXLOG.NET - Softver je besplatan, doniran je zajednici radioamatera Krassy K1LZ i mali tim koji doniraju svoje vrijeme i trud.
LINK Scopes trial, 1925

LOTW znači Dnevnik svijeta. Ponosni smo na popisu Skraćenica od LOTW u najvećoj bazi kratica i akronima.
LINK Scopes trial, 1925

Club Log je online baza podataka s paketom moćnih alata koji podržavaju aktivne DX-ove.
LINK Leaderr

QRZ je 1992. osnovao Fred Lloyd, AA7BQ, kao dopuna onoga što se nekoć nazivalo "Callsign Project",
LINK America

Dnevnik s neograničenim brojem veza. Određivanje DXCC/WAE zemlje, CQ/ITU zone, smjera i udaljenosti snopa i QSO-a prije. Udobno CW i generiranje govora (izlaz LPT / COM / WinKey / zvučna kartica).
LINK America

MixWin

MixW je višenamjenski multifunkcionalni softver za svakodnevnu prijavu i natjecanja. Ima mnogo korisnih značajki koje vaš proces zapisivanja QSO-a čine gotovo 100% automatskim postupkom.
LINK America

Ham Radio Deluxe

Srce Ham Radio Deluxe, Rig Control pruža zaslon koji možete prilagoditi za upravljanje vašim amaterskim primopredajnikom pomoću ugrađenog sučelja za upravljanje pomoću računala.
LINK America

Log4OM

Log4OM je besplatno Windows kompletno upravljanje stanicama koje uključuje opći program dnevnika, dx klaster, CAT radio sučelje i sučelje za nekoliko radio usluga kao što je LoTW QRZ HRDlog i više.
LINK America

N1MM

N1MM Logger je najpopularniji svjetski program za bilježenje ham radio natjecanja. Za CW, telefonski i digitalni način rada, njegova kombinacija značajki optimiziranih za natjecanja nema premca.
LINK America

© Copyright 2022 9A1AYZ