Prezentacija udrugaU organizaciji Turističke zajednice grada Lipika, 03.07.2011. u Aleji kestenova u parku, sa početkom u 15.00 sati počela je prezentacija svih udruga sa područja Grada Lipika, koje se finaciraju iz gradskog proračuna.

Priređen je i kulturno umjetnički program, pa su tako nastupile mlade mažoretkinje Lipika, Udruga čeha Pakrac – Lipik, KUD Zelegaj iz Gaja, te mažoretkinje Lipika, koje nastupaju diljem Europe. Od udruga, Povijesno zavičajno društvo Pakrac – Lipik, Udruga žena Lipika, Dječji vrtić Kockica, Turistička zajednica grada Lipika, Pčelari i druge udruge. Iako se nisu odazvale sve udruge, radio klub «Lipik» je prezentirao svoj rad na  štandu. Tako su Ante Marošević, 9A4BQ, Vlado Stakor 9A6GUO, i Dragutin Kralj 9A4DK, postavili štand na kojem je bilo izloženo nešto pehara, diploma, QSL karte,  Ante je donio radove mladih konstruktora, a Drago 9A4DK je prezentirao rad SDR programa. Vlado je sa svojim juniorom, pomagao to sve dovesti, te su postavili jednu yagicu i malo radili na 2m.

Odaziv građana je bio zadovoljavajuči, najviše zbog kulturno umjetničkog programa, ali su se zadržavali kod štandova udruge žena koje su dijelile kolače. Pošto je bolnica odmah pokraj, bilo je i dosta pacijenata koji su na liječenju u Lipiku. Najviše posjetitelja na našem štandu je bilo djece koja su se divila lijepim QSL kartama, ali i odrasli su znali zapitati za koji svoj problem kako riješiti, wireless, problemi sa PC, ali i kako klub funkcionira.