Hamfest u Slavonskom BroduPrva dodjela diploma i pehara ove 2011. godine organizirao je radio klub «JELAS» 9A1JSB, iz Slavonskog Broda. UKV  natjecanje koje je održano 20.02.2011. godine pod nazivom «Dan Brodsko Posavske županije» u sklopu 9A Activiti natjecanja. Pošto smo sudjelovali i osvojili prvo mjesto u kategoriji više opertatora samo FM, odlučili smo prisustvovati dodjeli. Nedjelja, 12.06.201. jutro vedro i sunčano, pa i putovanje prošlo u najboljem redu. Pošto nam to nije prvi puta, a pomalo i poznamo grad, nije nam potrebna navigacija, te smo na vrijeme stigli. Ljubazni  domačini su nas dočekali kiflicama i sokom, tako da nitko nije mogao ostati gladan i žedan.

 

Predsjednik radio kluba je pozdravio sve nazočne, te tajnik županijske i gradske ZTK i dodjela je počela. Na žalost, puno sudionika nije došlo, nekome je predaleko a poneki se i ne pojavljuju na dodjelama,  vjerojatno im je lakše da im netko ili poštar donese diplomu, pa i pehar. Poslije dodjele zajednička foto ispred doma, gdje glavnu riječ vodi 9A4VM, Vlado, koji je neumoran u foto zapisima gdje god se pojavi, a na tomu mu je zahvalan naš radio klub, jer zahvaljujuči Vladi imamo bogatu arhivu fotografija sa dodjela u Lipiku.

Domačini su nas zaista lijepo ugostili, domjenak je bio vrlo dobro pripremljen, pa je na kraju bilo i kolača, što su vrijedni članovi ljepšeg spola ispekle.

Razmjena iskustava, te pokret za Lipik, ali još vani se zavela priča tako da smo se zadržali više od planiranog, no sretni i zadovoljni  stigli kuči.