Skupština07.04.201. sa početkom u 19 sati, u sali Vatrogasnog doma u Lipiku održana je redovna izvještajna Skupština radio kluba „LIPIK“. Skupštini je bio nazočan i gradonačelnik g. Antun Haramija i Franjo Klačmer 9A3BC, ispred radio kluba „Pakrac“, te Mario Barač, novinar Lipičko, Pakračkog lista. Vrijedni članovi su sa ponosom predstavili sve osvojene pehare, plakete, medalje i diplome, na vidnom mjestu, osvojene tijekom 2010. godine, kako na UKV, tako i diplome iz natjecanja na KV, te prelijepe diplome WFF.

Skupštinu je vodio predsjednik RK, prema izglasanim dnevnim redom, te su podnijeta izvješća, predsjednika, blagajnika, Nadzornog odbora i Suda časti. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena. Gradonačelnik g. Antun Haramija je bio iznenađen, što je sve osvojeno tijekom 2010. godine, pohvalio vrijedne članove te obećao da će nastojati, da se poveća novčana dotacija iz gradskog proračuna, prema mogućnostima u ovoj kriznoj situaciji, te poželio i dalje ovako uspješan rad. Franjo Klačmer, pozdravio je sve prisutne, pohvalio rad članova, te naglasio vrlo dobru suradnju radio kluba „Pakrac“ i radio kluba „Lipik“.
Završetkom rada Skupštine, prešlo se je na skromni domjenak, što je priredila Ljilja 9A7GVA, lovački paprikaš i kiflice. Druženje je nastavljeno, pričama i raznim dogodovštinama iz našeg bogatog radio amaterskog života, planovima za omasovljenjem članstva, pogotovo mladih.