Posjeta radio klubu "Jelas" iz Slavonskog Broda

Radio klub "Jelas" je na svoju prvu godišnjicu održao redovnu godišnju Skupštinu na koju su poozvali predstavnike radio klubova iz Slavonije. Na poziv su se odazvala samo dva radio kluba i to "Kutina" i radio klub "Lipik", pa smo zajedno sa jednim autom otišli u posjet prijateljima u Slavonski Brod. Dočekani smo vrlo toplo i ugodno, što nas nije puno iznenadilo jer poznajemo većinu članova sa kojima se često družimo.

Domaćini su napravili i malu izložbu, što su tijekom protekle godine radili i koje su sve pehare osvojili na 2m. Za tako kratko vrijeme su napravili jako puno, jer su pravi ljubitelji radioamaterizma, pa im nije bilo žao, svojeg slobodnog vremena, uređaja i težeg fizičkog rada da se sve to napravi. Slike na panou su to lijepo dočarale.

Svečani dio Skupštine je protekao u izvješćima i planovima koji su jednoglasno prihvaćeni, pa je Skupština tekla po planu i Dnevnom redu. Završetom službenog dijela, nazočnima su se obratili predstavnici RK "Kutina" Zdenko Bogadi 9A3UJ i RK "Lipik" Miroslav Fila 9A4MF, koji su se zahvalili na pozivu te čestitali na velikom uspjehu u protekloj godini..

Nakon službenog dijela domačini su priredili bogati domjenak, ali se i razvezla prića o svemu i svačemu što nas radio amatere zanima. Druženje bi potrajalo i duže, ali dug je put pred nama pa smo se rastali uz obečanje, do slijedečeg susreta.