Poštovani radioamateri

Radio klub «LIPIK» je 13-tu godinu za redom organizirao UKV natjecanje pod imenom «Lipik» povodom prvog oslobođenog grada u Domovinskom ratu, te na spomen svim poginulim braniteljima tijekom Domovinskog rata, koji su dali svoj život na području grada Lipika. Ove, 2009. godine smo zaprimili  108 ispravnih dnevnika, te 5 logova za sudjelovanje i 9 logova članova radio kluba «Lipik», što je ukupno 122 loga, što znači da se broj učesnika u natejcanju zadržao na prošlogodišnjem broju. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na naše natjecanje te poslali dnevnik veza iz natjecanja.

Pozivamo sve natjecatelje UKV natjecanja «LIPIK 2009» i «Bljesak 2009» i sve drage nam goste koji tradicinalno dolaze, na svečanu dodjelu diploma i pehara, koja če se odražati 06.12.2009. godine u prostorijama Vatrogasnog doma u Lipiku, sa početkom okupljanja od 10.00 sati  a svečani dio bi počeo u 12.00. sati. Ujedno Vam ovim putem dajemo do znanja da se UKV natjecanje «Bljesak» neče više održavati iz više opravdanih razloga, te je termin slobodan ako je netko od radio klubova zainteresiran za organizaciju UKV natjecanja.
Službene rezultate UKV natjecanja «Lipik 2009» možete pogledati na ovim web stranicama.
Molimo sve koji namjeravaju doči u Lipik, da se po mogučnosti najave na:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ili , može i samo SMS, zahvaljujemo!

Ispred organizacijskog odbora

Miroslav Fila 9A4MF