Postavljanje anteneAntenu YAGI DHF6, radio klub je kupio 2001. Godine, te je skinut 2 el QUAD i postavita nova antena, koja je za 6 bandova: 10, 14, 18, 21, 24,5 i 28 MHz. No pošto nismo imali dovoljno iskustva sa problemima koji se javljaju, dogodilo nam se da je antena polako spuzila dolje do rotatora.

Kao što se vidi na slici, nije bilo više za raditi sa antenom u takovom položaju. Zato smo morali pripraviti novu cijev, koju smo dobili kao donaciju od „Metalko“ Pakrac, te smo zahvalni gospodinu Ružička. Cijev smo bojali dva puta temeljnom bojom, i zavarili na vhu cijevi lim da ne može voda curiti na tavan zgrade.
Takav zahvat je prilično težak, i vrlo zahtjevan, pa smo bili primorani da zamolimo DVD Pakrac koji imaju na vatrogasnom vozilu ljestve sa korpom, da nam izađu u susret te nam pomognu pri postavljanju antene.

U razgovoru sa zapovjednikom DVD Pakrac, g. Žgela, koji je odbrio izlazak vozila, te isto tako vozaču g. Iliji Turkoviću koji je van radnog vremena došao nama pomoći. Isto tako moramo spomenuti i g. Tomislava Stokića iz Lipika, vatrogasca iz Lipika koji je bez premišljanja pristao da izvrši sve radove koji su bili potrebni napraviti iz korpe.
Datum postavljanja je određen za 19.06.2009.

Prema dogovoru, vatrogasci su stigli u 8 sati, te posatvili vozilo da se može sa korpom doći na mjesto na krovu i da bi se moglo nesmetano i sigurno raditi a da se ne napravi nikakova šteta. Ekipu članova radio kluba su činili: Milan Končar, Miroslav Fila, Dragutin Kralj te Damir Fila.

Dok su neki radili, bilo nas je i takovih koji smo večinom gledali i zapovjedali. Što se vidi iz priloženih slika.

Dan je bio sunčan, i vlo vruče, te smi bili primorani piti dosta tekučine, netko vodu a netko pivo. No uz sve napore, antena je pravilno postavljena i sada se nadamo da smo mirni duže vrijeme. Ipak završne radove na postavljanju je ipak napravio Toma Stokić koji je zadnje vijke pritegao na anteni.

Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da se antena postavi i da to sve prođe bez problema, posebno vatrogascima, koji su uložili puno truda i strpljenja kod naših zahtjeva.