P L A S M A N I   N A   A R G   N A T J E C A N J I M A   U   2 0 1 0  g.

Na ovom linku mogu se pronaći neki od rezultata i fotografije sa ARDFa iz Opatije !

15th ARDF World Championship

Srijeda, 18 Kolovoz 2010 06:37 administrator

U slijedećem mjesecu slijedeća web stranica će biti aktualna - www.ardf2010.com, zato što se u Hrvatskoj održava 15-o ARDF svjetsko prvenstvo, a po prvi put i ARDF svjetsko prvenstvo za slijepe.

Dio informacija o ovom događanju možete pratiti i na Facebook-u - grupa 15 th WORLD ARDF CHAMPIONSHIP---CROATIA ili preko biltena (aktualan je treći broj biltena) koji se objavljuje na službenim stranicama (bude link i na Facebook grupi).

(preneseno sa "Radioamateri.com")

 

Aktivnosti u 2010oj godini

 

 

TEČAJ  ARG-A  U  CENTRU  ZA  TEHNIČKE  AKTIVNOSTI  NA VERUDI

 

Centar za tehničke aktivnosti na Verudi otvorio je vrata za Amatersku Radio Goniometriju 22.09.2009. Iz OŠ „STOJA“ prijavilo se 8 učenika iz 5 razreda.Teoretski dio se radi  u vrlo dobro uređenoj učionici centra. Praktični dio obavlja se na rukometnom terenu škole Stoja i u šumi kraj kupališta „Valkane“. Radi se po 3 sata tjedno. Osim  rada iz goniometrije počele su i pripreme za natjecanja osnovnih škola u „P“ kategoriji  «Klubova  mladih tehničara» koje će se održati u veljači iduće godine.

Za uspješan rad sekcije, kao i svake godine doprinosi  sponzor Igor Brenko. Igor je i ove godine dao na raspolaganje moped bez kojega se nebi mogli realizirati treninzi.Očekujem da će od ovih 8 učenika ostati bar 5 koji će se priključiti odrasloj ekipi u  klubu

Rezultati u 2009-oj godini!

Članci u HRS časopisu, naši članovi


   
 

         

       


    

      ARG LOGO