Ove 2016. godine, HAMFEST je održan nešto kasnije nego prošlih godina, zbog prostora. Organizacija 20. po redu druženja i dodjela, nije nam baš išla baš najbolje, no sve smo na kraju, zahvaljujući upornosti i snalažljivosti naših članova sve organizirali, nadamo se dobro i na zadovoljstvo svih koji su dobro došli na dodjelu. Hvala svima, posebno natjecateljima i prijateljima koji su prevalili i preko 300 Km da bi došli u Lipik na dodjelu i druženje, tako da je prijatelja bilo od Rijeke do Vukovara i susjedne nam BiH iz Srebrenika.

Okupljanje, kao i svih ovih godina počelo je već iza 10 sati, a službeni dio počeo je planirano odmah poslije 12 sati. Program dodjele vodile su i ove godine naše mlade članice, Lidija i Sofija, no početak dodjele ove godine je malo izmijenjen. Pošto smo željeli da zaživi nova kategorija u natjecanju: Mladi operatori do 18 godina, no, prijava nije bilo, a pošto su dečki iz Rijeke iz 9A5G radili sami, ali isto tako i kod nas, Sofija i Lidija, odradile su svih pet sati natjecanja, odlučili smo iznenađenje i dodijelili smo mladim operatorima diplome i plakete za sudjelovanje, što je bilo veliko, ugodno iznenađenje za sve.

Ostali dio protokola, uz pozdrav gradonačelnika Lipika, Vinka Kasane i Marice Melić, koordinatorice Grad prijatelj djece, protekao je u ugodnom raspoloženju i podjeli diploma i plaketa.

Tradicionalni domjenak, i druženje, puno razmjena iskustava, malo šala i vrijeme brzo prolazi, pa je i vrijeme za rastanak brzo došao, te uz pozdrav: vidimo se opet u Lipiku.

Zahvaljujemo Vladi 9A9I (9A4VM) i Borisu 9A1IW, na neumornom snimanju, te snimljeno pogledajte u foto galeriji HAMFEST 2016.