Već jedanaestu godinu za redom Radio klub „Ivanić“ organizira UKV natjecanje „Otok Ivanić“ u sedmom mjesecu u terminu sedmog perioda 9A Activity natjecanja.
Dan prije članovi kluba postavili su antene i ostali pribor potreban za natjecanja na portabl lokaciji kod našeg člana kluba 9a6gor-Stjepana.
Sutradan se okupio tim broj dva koji će raditi sa klubskim znakom 9a1ceq sa željom da se natjecanje odradi najbolje što se može i da se i ostalim sudionicima u natjecanju da do znanja da je radio klubu Ivanić stalo do toga da se čim veći broj natjecatelja pojavi u našem natjecanju te smo nastupili sa dva odvojena tima sa različitih lokacija.
Postignuti rezultati jednog i drugog tim su zadovoljavajući no ima tu puno mjesta za napredak.
Nakon natjecanja oprema je demontirana te je uslijedilo druženje uz tradicionalan domjenak kojeg je pripremio Stjepan Markuš-9a6gor naravno uz pomoć članova kluba.
U organizaciji i sprovođenju natjecanja sudjelovali su:
Stjepan Bušić-9a3ws, Nikola Orać-9a4qi, Željko Robek-9a6iqk, Stjepan Markuš-9a6gor, Antun Mikleš-9a2ta, Andrej Markuš-9a6ago, Dražen Baotić-9a5bbd, Ružica Markuš-9a7iqg, Milan Mihaljević-9a6iem, Vlado Markuš-9a9i te Darko Bunjevac i Mladen .
Slike sa natjecanja mogu se pogledati na : https://photos.app.goo.gl/ajh7aXJeZyECxiKP9

73, 9a1ceq/9a1i tim