25.09.2016. u Ivanić Gradu je održana podjela nagrada za UKV natjecanje „Otok Ivanić 2016“ koje je održano 17.07.2016. godine. Radio klub Ivanić već osam godina za redom organizira UKV natjecanje Otok Ivanić, a ove godine ujedno slavimo i pedeset godina od osnutka radio kluba Ivanić što nas čini ponosnima i veseli nas da se klub uspio održati toliko dugi niz godina.
Podjela nagrada je održana u Hotelu „Sport“ po prekrasnom sunčanom vremenu i uz prisustvo velikog broja radio amatera i simpatizera radio tehnike, bilo nas je preko šezdeset. Došli su nam dragi gosti iz udaljenih krajeva iz susjedne Bosne i Hercegovine na čemu  im se puno zahvaljujemo te  prijatelji i kolege iz svih krajeva Hrvatske i ugođaj je bio predivan. Na našoj proslavi i podjeli nagrada iz grada Ivanić Grada, a ujedno i iz turističke zajednice prisutna je gospođa Ankica Bešter, iz Hrvatskog radio amaterskog saveza gospodin Zdenko Blažičević, iz ZTK Ivanić Grada uz predsjednika radio kluba koji je ujedno i predsjednik ZTK  Ivanić Grada gospodina Dražena Baotića tu je i tajnik ZTK Ivanić Grada gospodin Davor Banći te predstavnici ostalih udruga u ZTK i izvan, a moramo naglasiti da je sa  nama i predstavnik Biciklističkog kluba s kojim mi već dugi niz godina uspješno surađujemo prilikom organiziranja biciklističke utrke „Memorijal Stjepana Grgca“.

Prije podjela nagrada za održano natjecanje uručili smo zahvalnice za dugogodišnju potporu u djelovanju i promidžbi kluba gradu Ivaniću, Hrvatskom radio amaterskom savezu, ZTK Zagrebačke županije, ZTK Ivanić Grada i osoblju hotela Sport koje na svoj način doprinosi i pomaže ne samo radio amaterima nego i zajednici tehničke kulture Ivanić Grada i svim njezinim udrugama. Podjela priznanja protekla je vrlo veselo čemu uvijek svoj doprinos daje ekipa iz Karlovca pa je tako bilo i ovaj put. Hvala kolegice iz Ozlja i dragi Karlovčani.
Nakon podjele kao i obično uslijedilo je neizbježno grupno fotografiranje, a onda se nastavilo druženje uz skroman domjenak. Opet su tu bile prisutne priče tko kome smeta, tko se prijavljuje u krivu kategoriju, tko radi s više snage nego što smije i na kraju nismo ništa riješili te nam ne preostaje drugo nego da raspravu nastavimo na nekom drugom mjestu odnosno hamfestu, a biti će prilike uskoro.
Do slušanja i viđenja.

73 de 9a1ceq/9a1i

Slike su u Galeriji slika