08.06.2014. Radio klub „Ivanić“ 9a1ceq/9a1i  je u sklopu dana grada Ivanić Grada, a u okviru otvorenih vrata udruga grada za građanstvo, učestvovao u prezentaciji  kluba.
U suradnji s ZTK Ivanić Grada  radio klub je na svojem štandu pokušao pokazati i prezentirati dio svojih aktivnosti zainteresiranoj mladeži i ostalim posjetiteljima.

Uz opremu koju smo za ovu priliku postavili na štandu kao što su stabilne radio postaje, prijenosne radio postaje takozvani voki-toki, mjerne instrumente koje radio amateri koriste u svojem radu, primjerci izrađenih pojačala snage te predpojačala za slabe signale, antene, zujalicu za telegrafiju, našao se tu i pokoji pehar te mnoštvo diploma koje su članovi kluba u dugo godišnjem radu osvojili u raznim ntjecanjima u Hrvatskoj i izvan. S obzirom da je u vrijeme održavanja manifestacije u tijeku bilo i natjecanje na nekoliko radioamterskih opsega (frekvencija) prisutnima smo omogućili da uživo vide i čuju kako ta naša natjecanja izgledaju. Mada sa skromnim antenama koje smo donijeli za ovu prigodu i postavili ih na vrlo maloj visini i s malom snagom ipak smo uspjeli održati dosta veza s susjedima iz Slovenije, Mađarske te  naravno i s radio postajama iz Hrvatske. Na našem izlagačkom mjestu postavili smo radio amatersku literaturu i neizbježne QSL kartice koje nam služe za potvrđivanje odrađenih veza s našim korespondentima, a ujedno naš grad čine poznatim ne samo u Hrvatskoj nego i diljem Europe i svijeta.
Vjerujemo da smo uspjeli barem malo našu udrugu približiti javnosti, a naročito mladima te možda dobijemo i kojeg novog mladog člana.
 
73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika