02.12.2012. u Lipiku je održana podjela nagrada za  UKV natjecanje „Lipik 2012“ koje je održano u mjesecu Kolovozu ove godine.
Na podjeli je bio prisutan predsjednik Hrvatskog radioamaterskog saveza gospodin Zdenko Blažićević i naravno predstavnici gradske uprave Lipika. Iako je vrijeme prohladno i „miriše“ na snijeg  opet se okupio impozantan broj radio amatera i ostalih kao i obično. Dvorana vatrogasnog doma je bila puna.
Prije samog početka podjele priznanja osvojenih u natjecanju prisutni su kao i na ostalim sličnim manifestacijama pričali o svemu i svačemu. Našlo se tu i nešto opreme za prodaju, naravno kod „Đure legende“. Ispred doma se raspravljalo o antenama, a mogao se vidjeti i veoma uspio uradak antene DL7KM za portabl rad od  Damira-9a6ind.

Točno  na vrijeme počela je podjela  osvojenih nagrada nestrpljivim natjecateljima koji su pristigli iz  raznih dijelova Hrvatske  i iz Bosne i Hercegovine. Najdalji put je  ovaj puta  prevalila ekipa iz Rijeke, a došli su po nagradu za svoj klub 9A5G, svaka čast.
Kako se podjela približavala kraju tako je žamor bio sve veće očito iz razloga što se iz kuhinje širio neodoljivi miris izgleda dobro pripremljene hrane koju su neki već za vrijeme pripreme „morali“ probati. Kao i uvijek bilo je neizostavno  zajedničko fotografiranje ovaj puta u domu s obzirom da vani već polako uz kišu počinje padati i snijeg.
Čestitke organizatoru na besprijekornoj organizaciji uz želju da se ponovo vidimo iduće godine na sličnim priredbama, a naravno i ovdje u Lipiku u Prosincu 2013. godine.
Sve dobro svima.

73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika