01.12.2012. godine u Kutini je održana svečana sjednica povodom šezdeset godina rada radio kluba Kutina i podjela nagrada za natjecanje „Kutinska dunja 2012“ održano u mjesecu rujnu ove godine.
Svečanoj sjednici između ostalih nazočio je i predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture gospodin  Ante Markotić, predsjednik Hrvatskog radioamaterskog saveza  gospodin Zdenko Blažićević, predsjednik zajednice tehničke kulture Kutine te predstavnici gradske uprave grada Kutine. Na početku sjednice minutom šutnje odana je počast svim preminulim članovima radio kluba Kutina. Nakon toga prisutni su upoznati sa djelovanjem i postignutim rezultatima radio kluba Kutina od samog osnutka do danas. Uslijedila je podjela priznanja i zahvalnica  osnivačima i „starim „ članovima radio kluba i isto tako rodbini post humano preminulim članovima radio kluba Kutina. Potom  su se prisutnima obratili gore navedeni  gosti svaki sa nekoliko prigodnih riječi te čestitali svim članovima kluba na tako dugom djelovanju te im zaželjeli da još dugo i uspješno djeluju na sveopću korist i zadovoljstvo.

Nastavilo se s podjelom priznanja osvojenim u UKV natjecanju „Kutinska dunja 2012“. Za pomoć pri podjeli diploma i pehara zamoljeni su gospodin Ante Markotić i gospodin Zdenko Blažićević što su oni s zadovoljstvom prihvatili. Podjela je protekla kao i obično vrlo veselo. Poslije podjele uslijedilo je zajedničko fotografiranje,a nakon toga domjenak koji je bio prilika da se stari znanci dobro napričaju jer se neki nisu već duže vrijeme vidjeli iako žive u neposrednoj blizini.
Na svečanoj sjednici i podjeli nagrada bilo je prisutno preko pedeset, a možda i preko šezdeset gostiju iz Hrvatske i iz Bosne i Hercegovine.

Čestitke radio klubu Kutina na šezdeset godišnjici postojanja i uspješnog djelovanja s željom da još dugo i uspješno djeluju.
73 de 9a4vm-Vlado

 

Slike su u Galeriji slika