Smotra ZTK15. i 16.11.2012. godine u Ivanić Gradu je održana izložba tehničkog stvaralaštva Zagrebačke županije.
Izložba je obilovala exponatima od kojih se neke mora  shvatiti vrlo ozbiljno.
Na smotri su se mogli vidjeti radovi izrađeni od strane svih uzrasta od djece iz vrtića, osnovnih i srednjih škola te radovi članova udruga članica ZTK Zagrebačke županije iz gradova: Velike Gorice, Samobora, Zaprešića, Ivanić Grada , općine Križ i iz ostalih mjesta. Između svih i naš radio klub "IVANIĆ" je prikazao dio aktivnosti kojom se klub bavi te kao uvijek tako i ovaj put vjerujemo da će poneko mlado lice pokucati na vrata radio kluba sa željom da se uključi u  rad kluba jer nismo štedjeli s edukacijskim materijalom kojem su se posebno  veselili najmlađi posjetitelji, dobro nam došli.

Kako uvijek biva na izložbu  su bili pozvani  svi koji su na neki način uključeni u tehničku kulturu ili joj mogu na bilo koji način pomoći,a i dobro je da ih se upozna s mogučnostima mladih stvaralaca pred kojima je budućnost  ali i s problemima s kojima se tehnička kultura susreće. Bili su tu predstavnici Hrvatske zajednice tehničke kulture, zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije, naravno predstavnici gradske zajednice tehničke kulture kao i predstavnici iz vrtića, osnovnih i srednjih škola iz Ivanić Grada i iz okolnih mjesta. Bio je tu i naš gradonačelnik i saborski zastupnik gospodin Boris Kovačić za kojeg imamo
samo riječi  pohvale jer uvijek zajedno s gradskim poglavarstvom nastoji svima nama pomoći koliko je više moguće. Da svi budu dobro informirani što se tu točno događalo potruditi će se mediji za informiranje koji su sve vrijedno bilježili.
Vidimo se ponovo na nekoj sličnoj manifestaciji.

73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika