04.11.2012. u Koprivnici je održana podjela nagrada za natjecanje „Podravina 2012“ koje je održano 15.04.2012. godine. S obzirom da se u isto vrijeme održava  9A CW UKV natjecanje i Marconi memorial, bilo je za očekivati da možda pokoji natjecatelj ljubitelj telegrafije neće doći na podjelu,no ipak nas je bilo.
Vrijeme je lijepo te smo se ugodno osjećali. Prije same podjele nagrada za ovo natjecanje malo smo popričali i predali diplome koje smo donijeli s hamfesta u Našicama pa čak i s hamfesta u Ogulinu za natjecanje Pokuplje prijateljima koji su se ovdje pojavili, a tamo nisu bili.
Uslijedila je podjela nagrada uz molbu predsjednika da ponesemo diplome za prijatelje koji nisu ovdje, a vjerojatno će biti na hamfestu u Kutini ili u Lipiku.

Nakon podjele medalja i diploma uslijedio je nastavak druženja te je i ovaj puta i ovdje učinjena zajednička fotografija za uspomenu uz sve ostale fotografije kojih vjerojatno ima i previše, no od takvog viška glava ne boli osim ako fotografije nisu kompromitirajuće!
Ubrzo krećemo u obližnji ugostiteljski objekat gdje se i dalje družimo uz zajednički ručak.
Vrijeme brzo prolazi i opet moramo krenuti svaki svojoj kući iako bi još dugo imali o čemu pričati.
Pozdravljamo se i razilazimo nakon još jednog ugodnog druženja s prijateljima sa banda.
73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika