Pokuplje 201230.09.2012.godine na jezeru Sabljaci pored Ogulina  održana je podjela nagrada osvojenih na  UKV natjecanju „Pokuplje 2012“. Natjecanje  je održano u petom mjesecu ove godine.
Na podjelu je iz Ivanić Grada krenula ekipa u sastavu Vladimir Fijala-9a4fv, Zvonko Kolaković-9a3uv i Vlado Markuš-9a4vm. Vrijeme prohladno i oblačno. U Karlovcu nam se pridružuju članovi radio kluba iz Ozlja i Duga Rese te zajedno nastavljamo prema Ogulinu.

 


S obzirom da smo na Jezero došli vrlo rano jer  je društvo iz Karlovca Ogulinčanima moralo predati metrijal vezan uz hamfest, vratili smo se u Ogulin da bi malo razgledali grad i načinili koju fotografiju. Kasnije se vraćamo na Jezero gdje se još družimo, fotografiramo, razgledavamo do početka hamfesta. Polako se prikuplja društvo i na kraju započinje manifestacija kojoj su se pridružili i kolege i Slovenije. Iskoristili smo priliku te smo društvu iz Slovenije predali pehar  i diplome za natjecatelje iz S5 koji su ih osvojili u našem natjecanju „Otok Ivanić 2012“, a nisu došli na hamfest koji je bio dan ranije u Ivanić Gradu. Od njih smo preuzeli paket koji čemo proslijediti Zlatku-9a3aq iz Zagreba.
Tko je prisutan dobiva svoje nagrade, a ostalima će stići ili poštom ili će ih ponijeti prijatelji.
Nakon podjele slijedi zajedničko fotografiranje te nakon toga  domjenak i druženje koje je dosta dugo potrajalo.
U povratku opet putujemo u društvu prijatelja iz Karlovca i Ozlja te se zaustavljamo u Karlovcu radi lagane okrijepe nakon čega dalje nastavljamo sami.
Sve u svemu ugodno proveden dan.

73 de 9a4vm

Slike su u Galeriji slika