Hamfest 29.09.2012. godine u Ivanić Gradu je održana podjela nagrada osvojenih na  UKV natjecanju „Otok Ivanić 2012“ koje je održano u sedmom mjesecu ove godine. Na ovoj radio amaterskoj manifestaciji se okupilo preko  pedeset posjetitelja.
Kako i dolikuje radio amaterima svi su stigli prije naznačenog vremena za početak podjele pa je bilo vremena za popričati prije početka podjele nagrada.
Ovu manifestaciju uz radio amatere iz svih dijelova Hrvatske posjetio je i zavidan broj prijatelja nam iz susjedne Bosne i Hercegovine, a što nam je posebno drago, bio je s nama i naš gradonačelnik gospodin  Boris Kovačić, direktorica turističke zajednice gospođa Ankica Bešter ,predsjednik gradske zajednice tehničke kulture gospodin Mato Čalušić, predsjednik Hrvatskog radio amaterskog saveza  gospodin Zdenko Blažićević i administrativni tajnik Hrvatskog radio amaterskog saveza gospođa Ljiljana Božak.

Na početku podjele nagrada uz uvodnu riječ predsjednika kluba gospodina Vladimira Fijale s pozivnom oznakom 9a4fv, prisutnima su se s nekoliko riječi obratili i gradonačelnik grada Ivanić Grada, predsjednik HRS-a, predsjednik ZTK Ivanić Grada i direktorica turističke zajednice Grada  Ivanić Grada čije su riječi pohvale i podrške kao i nade u još bolji rad našeg radio kluba bile nagrađene  gromoglasnim pljeskom. Podjela nagrada pri kojoj nam je pomogao gradonačelnik gospodin Boris Kovačić  protekla je u vrlo veselom tonu i svi članovi radio kluba  osjećali su se vrlo ponosno. Na kraju je gospođi Ljiljani Božak uručena zahvalnica za dugo godišnju suradnju i pomoć koju nam je pružala u svakom  trenutku  jer to je najmanje što smo mogli učiniti za našu Ljilju.
Vjerujemo da smo bili dobri domaćini i da nitko od prisutnih nije bio razočaran svojim dolaskom u našu sredinu. Da bi sve bilo kako treba morali smo načiniti i zajedničku fotografiju, pa smo zamolili drage nam goste da to učinimo vani jer se nakon prohladnog i oblačnog jutra pojavilo i sunce. Nakon fotografiranja nastavili smo s druženjem uz domjenak koji je pripremilo vrijedno osoblje pizzerije „BEN-MAR“.
Sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo pomoći iz gradske uprave, gradske turističke zajednice, gradske i županijske zajednice tehničke kulture, Hrvatskog radio amaterskog saveza te rada naših članova kluba. Svima se zahvaljujemo i vjerujemo da ih nismo razočarali svojim radom i rezultatima. Zahvaljujemo se dragim na m gostima iz susjedne nam Bosne i Hercegovine što su se odazvali u tolikom broju. Zahvaljujemo našim kolegicama i kolegama  iz Gradiške , Sl.Broda, Ferdinandovca, Vukovara, Lipika, Vrbovca, Rijeke, Karlovca, Ozlja, Novske, Petrinje, Zagreba i ostalih mjesta jer bez svih njih nebi bilo ni natjecanja ni hamfesta. Učesnici natjecanja  iz udaljenih dijelova Evrope kao što su Poljska ,Češka republika, Mađarska, Srbija, Bugarska i Slovenije ipak nisu došli na podjelu no oni će  nagrade koje su osvojili  dobiti  poštom.
Nadamo se da će biti mogućnosti  da i do godine organiziramo natjecanje „Otok Ivanić“ koje bi tada bilo organizirano petu godinu  za  redom .

73 de 9a4vm

Slike su u Galeriji slika