Skupština HRS-a09.04.2011. u Zagrebu je održana  izvještajna Skupština Hrvatskog radioamaterskog saveza.
S obzirom da je i naš klub član Hrvatskog radioamaterskog saveza naš izaslanik 9a4vm-Vlado Markuš bio je prisutan na istoj.
Na dolasku nas je dočekao naš QSL manager Marinko-9a3jb kojeg većina nas vrlo rado vidi,sa puno QSL kartica. Naravno bilo je razmjene raznih materijala kako i priliči pravim radioamaterima. Zvonko-9a3xm je uzimao predbilježbe za super predpojačala koja stižu preko oceana i može se reći da hrvatski radioamateri sve dalje ili sve bolje ćuju mada ima onih koji ih prelako spale.

Primjećen je osjetno manji broj izaslanika iz matičnih klubova no tome je vjerojetno uzrok situacija radi koje je Skupština i održana u Zagrebu (nema sredstava)ali biti će bolje.
Kako to biva,prisutni su uz unaprijed dobivene materijale imali vremena sve proućiti pa nije bilo nekih velikih nejasnoća i poteškoća u radu Skupštine.
Bilo je u planu na Skupštini podjeliti priznanja osvojena na natjecanjima prošle godine no to je prolongirano za malo kasnije,a o istom su članovi HRS-a obaviješteni i preko WEB-a.
Sve u svemu situacija nije sjajna no i u ovakvim uvjetima se treba boriti i snalaziti, a radioamateri su poznati borci.
73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika