Ruka prijateljstva 201027.11.2010. godine u radio klubu slijepih "Louis Braille" održan je hamfest za natjecanje "Ruka prijateljstva 2010".
Iako je noć prije padao snijeg i izgledalo ja da će u jutro možda biti problema oko putovanja bilo kuda pa tako i u Zagreb, ipak nije bilo tako.
Na hamfest možda nisu došli svi koji su imali namjeru no svakako nas je bilo puno. Naše ugodno čavrljanje prekida uvijek točan i odrješit gospodin Savo-9a2gs te najavljuje početak svečanosti  radi koje smo se i okupili, no prije svega najprije smo pogledali  dokumentarni film sa 1. svjetskog prvenstva slijepih u ARG-u, održanom u Opatiji koji je nakon što smo ga pogledali izmamio veliki pljesak u znak odobravanja i podrške svima koji su sudjelovali na spomenutom prvenstvu i svima koji su svojim trudom i zalaganjem omogućili da se to uopće i ostvari, a to je između brojnih zaslužnih svakako i Savo-9a2gs. Čestitamo od srca.

Ono što se uvijek sa nestrpljenjem očekuje je podjela priznanja za natjecanje. Pehari i diplome uredno su posloženi i nema nikakvih problema prilikom podjele oko koje pomaže dugogodišnji prijatelj radio kluba slijepih gospodin Željko-9a2ey. Mora se naglasiti da je veliki teret oko pripreme hamfesta i svega ostalog što on povlači za sobom podnijela Gospođa Višnja-9a6lvb.
Opet uzimamo priznanja za one koji nisu došli na dodjelu da olakšamo posao organizatoru, a predati čemo im ih na sljedećem hamfestu ili negdje drugdje.
Dramski studio slijepih "Novi život"  nastupio je sa programom koji još nismo vidjeli te nas je nasmijao do suza. Za vrijeme zajedničkog domjenka koji je bio vrlo ukusan nastavljamo sa temama koje nas stalno okupiraju, a to su pojačala, pred pojačala, antene, qsl-ke, kako poboljšati rezultate u natjecanju, a da ništa ne uložimo i na kraju svega pričamo pogotovo mi "mlađi" o zdravlju.
U svakom slučaju proveli smo vrlo ugodne trenutke sa prijateljima i slijepima i videćima te se radujemo ponovnom susretu.
Sljedeći hamfest je 05.12.2010. u Lipiku za natjecanje "Lipik 2010", vidimo se.
73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika