Pokuplje 201016.10.2010. radio klub Karlovac organizirao je hamfest za natjecanje "Pokuplje 2010" pa kao što je i red kao predstavnici našeg kluba, Igor Fehervari-9a1rc i ja Vlado Markuš-9a4vm krećemo rano u jutro da stignemo na još jednu u nizu podjelu priznanja i druženje radio amatera.
Vrijeme idealno za putovanje te bez problema stižemo na mjesto održavanja hamfesta koje je bilo odlično obilježeno s privremenom signalizacijom od strane članova radio kluba Karlovac.

S obzirom da smo rano došli vraćamo se u klupske prostorije RK Karlovac gdje je i bilo predviđeno okupljanje, pa nakon toga svi krećemo prema mjestu održavanja podjele nagrada u mjesto Borlin.
Udaljenost za sve natjecatelje s istočnog dijela Hrvatske vjerojatno je otežavajuća okolnost te mnogi nisu došli. Ipak bilo nas je dosta te je podjela i druženje potrajalo dosta dugo poslije podne.
Razmjenjuju se iskustva, preuzimaju se "famozne"minijaturne ploćice koje navodno puno pomažu kada se ugrade u uređaje umjesto postojećih ulaznih krugova te se kuju planovi i strategije za natjecanje koje je već sutra. Druženje je vrlo ugodno te se u tom ozračju počinje i sa podjelom nagrada osvojenih u natjecanju. Organizator je pripremio lijepe pehare koje će u buduće krasiti vitrine i stalaže pojedinaca i klubova. Da podsjetimo naš klub je radio sa dvije pozivne oznake odnosno sa dvije ekipe:9a1ceq koja je osvojila peto mjesto u kategoriji više operatora-portabl, a operator je bio Zvonko-9a3uv te 9a1i koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji više operatora-portabl, a operatori su bili Vlado-9a4vm i Ružica 9a7iqg. Član našeg kluba Igor-9a1rc osvojio je  četrdeset i šesto mjesto u kategoriji jedan operator-home. Nakon podjele nastavlja se s druženjem uz prigodni domjenak.
Polako se razilazimo mada nevoljko jer još uvijek si nismo rekli sve što imamo, hi.
Vidimo se na sljedećem hamfestu i čujemo se u natjecanju "9A Activity 2010/10" odnosno "Ruka prijateljstva 2010".
73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika