S hamfest u Našicama10.10.2010.u jutro članovi našeg kluba  kreću na hamfest u Našice. Jutro maglovito i putavanje je dosta naporno, ali samo do Gradiške gdje skrećemo sa autoceste prema Požegi. Sada se već pojavljuje sunce i putovanje je predivno kroz fantastičnu prirodu koja naročito dolazi do izražaja sada u jesen zbog mnoštva predivnih boja. Promet nije gust i oko deset sati stižemo u Našice te prije odlaska na mjesto održavanja hamfesta koristimo lijepo vrijeme da se kući vratimo sa što više fotografija ovog prelijepog slavonskog grada.
Konačno stižemo i među prijatelje na mjestu održavanja hamfesta te kako je i red slijedi pozdravljanje jer s nekima se nismo vidjeli od prošle godine. Opet nas ima sa svih strana i iz BiH i iz Hrvatske, a ćuli smo da su neki pričali i na njemačkom jeziku,hi.

 

Prije podjele priznanja moglo se  ponešto i kupiti na već tradicionalnoj buvljoj pijaci. Naravno da se razmjenjuju iskustva o natjecanjima , a i o samogradnjama antena, linearaca, pred pojačala i ostalih amaterskih pomagala.
Podjela priznanja se očekuje s ne strpljenjem jer je društvo iz radio kluba 9a1dab opet pripremilo iznenađenje da se razbije monotonija te su umjesto pehara i diploma dijele kape, zastavice i predivne skulpturice koje su usko povezane s poviješću Našica i Slavonije.
Bilo je veselo mada puno natjecatelja koji su osvojili nagrade nije došlo na hamfest no i bez njih bilo nas je preko četrdeset. Slijedi prigodni domjenak i na kraju zajedničko fotografiranje u dvorištu na sad već jakom suncu. Uzimamo priznanja za prijatelje koji nisu mogli prisustvovati podjeli da im ih predamo na nekom drugom hamfestu kao što je i red.
U svakom slučaju ugodno provedeno sunčano jesenje prijepodne. Mi koji odlazimo pozdravljamo se, a društvo koje ostaje nastavlja se družiti vjerujemo još dosta dugo. Vidimo se opet .
73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika