S hamfesta26.09.2010.naš klub je organizirao podjelu priznanja za natjecanje "Otok Ivanić 2010" koje je bilo u mjesecu srpnju ove godine. Od jutra se dalo naslutiti da vrijeme neće biti naklonjeno ni nama kao organizatorima ni natjecateljima koji imaju namjeru doći na našu svečanu podjelu priznanja za natjecanje koje već drugu godinu organizira naš radio klub. U ranim jutarnjim satima postavljena je privremena signalizacija da bi se natjecatelji i ostali radio amateri i oni koji to nisu, a željeli su prisustvovati podjeli priznanja i druženju mogli lakše snaći pri dolasku do sportskog parka gdje je manifestacija podjele upriličena. Zvonko-9a3uv s nestrpljenjem osluškuje frekvenciju (S20) ne bi li čuo da netko treba upute kako najlakše doći do mjesta gdje će biti podjela.

 

Naša bojazan pokazala se bespotrebnom jer kako se bližilo vrijeme početka podjele tako su sudionici pristizali u sve većem broju. Na kraju nas je bilo šezdesetak i umalo smo imali problem sa smještajem. Podjela priznanja je protekla veselo kao i obično kad su radio amateri u pitanju.
Dragih nam gostiju je bilo iz susjedne republike Bosne i Hercegovine te iz raznih dijelova Hrvatske: Osijeka, Bogdanovaca, Sl.Broda, Ferdinandovca, Bjelovara, Novske, Kutine, Vrbovca, D.Sela, Karlovca, Zagreba, Siska, Petrinje... Oprostite ako sam zaboravio navesti koje mjesto ali to je slučajno, a ne namjerno. Nakon podjele uslijedilo je druženje i prigodni domjenak i sasvim je sigurna da bi se dragi gosti duže zadržali da vani nije nemilosrdno padala kiša koja u zadnjih nekoliko dana stvara velike probleme i štetu.
Rastajemo se uz stisak ruke, želimo da svi sretno stignu svojim kućama i obiteljima te da se ponovo sastanemo na nekom drugom hamfestu, a dogodine opet kod nas ali bez kiše.
73 de 9a4vm-Vlado

Slike su u Galeriji slika